Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Κάπως όψιμη η αντίδραση οργής του Δήμαρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου!!!


Με επιστολή αναρτημένη στο διαδίκτυο, η Ιατρός και πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βασιλική Δημητροπούλου, απαντά στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και εξηγεί τους λόγους της μετεστέγασης του ασθενοφόρου από το Ίλιον στους Αγίους Αναργύρους.

Βασιλική Δημητροπούλου
: Προς αποκατάσταση της αλήθειας,

Η τελική απόφαση του προέδρου του Εκαβ να επιλέξει μετεστεγαση της ΚΙΜ (κινητή ιατρική μονάδα) σε καλύτερες, τόσο χωροταξικα όσο και επιχειρήματα εγκαταστάσεις, υπήρξε εξαιρετική. Η ουδέτερη στάση που κράτησε το υπουργείο υγείας, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις παραγόντων του Δήμου Ιλίου, αφήνοντας τον πρόεδρο του Εκαβ να αποφασίσει, ήταν ορθή. Αυτό αποδεικνύει ο αριθμός των περιστατικων και οι χρόνοι ανταποκρισης της ΚΙΜ, όπου και οπότε χρειαστεί τους δύο περίπου μήνες που βρίσκεται στις νέες εγκαταστάσεις. Οι προνοσοκομιακες υπηρεσίες υγείας των εργαζομένων διασωστων και ιατρών που εργάζονται στην ΚΙΜ, παρέχονται σε όλους τους πολίτες, όλων των δήμων, οπότε ζητηθεί, μέσω του συντονιστικου κέντρου του Εκαβ.
Τέλος, όσον αφορά στον δήμαρχο Ιλίου, και στους λοιπους παράγοντες του Δήμου, στα επτά έτη που είμαι ιατρός αναισθησιολογος κάνοντας δέκα 24ωρες εφημεριες στη πρώην ΚΙΜ Ιλίου, πότε δεν είχε έρθει σε καμία επαφή μαζί μας, για βελτίωση της στεγασης, ή άλλων ζητηματων, στα πλαίσια της αγαστης συνεργασίας την οποία επικαλείται. Πρώτη και τελευταία συνάντηση ήταν στο γραφείο του, όπου στα τέλη Φεβρουαρίου, σε αντιπροσωπία των εργαζομένων ιατρών και διασωστων μας μίλησε για ήδη τελεσιδικη απόφαση μετεστεγασης (δεδομένου του χώρου που προτάθηκε ισοδύναμη με ΔΙΩΓΜΟ) διότι η παλαιά στεγαση έχει δρομολογηθει για γραφείο εξυπηρέτησης Ρομα, για την οποία έχει λάβει ήδη κονδύλια.
Εγγραφα υπάρχουν πολλά,εκτος από αυτά που αναρτησε ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό. Έγγραφο τελεσίγραφο του αντιδημαρχου με καταπληκτική ημερομηνία 5/5/17 για την εκκενωση του χώρου. Έγγραφο που αναιρεί στις 4/4/17 όταν ήδη είχαμε βρει νέα στεγαση και αδειάσει σχεδόν όλο το χώρο. Κάπως οψιμη η αντίδραση οργής.
Είμαστε εδώ για τους πολίτες του Δήμου Ιλίου και όλων των ομμορων δήμων σε ότι χρειαστούν προνοσοκομιακα, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγείας. βρισκόμαστε δίπλα τους απλά,σε αξιοπρέπεις εγκαταστάσεις άριστες επιχειρήσιακα.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΕΙΜΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β'
ΙΑΤΡΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου