Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Κυνική δήλωση Γεωργιάδη… Στην έξοδο οι συμβασιούχοι… Δουλειές υπάρχουν

 

Με τον πλέον κυνικό τρόπο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απέρριψε το αίτημα παράτασης των συμβάσεων για εκατοντάδες εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι συμβάσεις των περισσότερων λήγουν τον Ιούνιο και όπως είπε ο Υπουργός δεν πρόκειται για απολύσεις ενώ στην επισήμανση ότι χάνουν την δουλειά τους είπε  ότι δουλειές στην Ελλάδα, στους τομείς της εστίασης και της φύλαξης, υπάρχουν πολλές!!

Ο Υπουργός ισχυρίστηκε ότι σήμερα στα νοσοκομεία εργάζονται περισσότεροι από όσους το 2019 κι αυτό δείχνει την πρόοδο που έγινε.

Ερωτηθείς για τους συμβασιούχους των νοσοκομείων ανέφερε πως «όταν υπογραφεί μία σύμβαση ορισμένου χρόνου γνωρίζουν όλοι ότι αυτή έχει ημερομηνία λήξης. Δεν πρόκειται λοιπόν για απολύσεις αλλά για λήξη των συμβάσεων».

Στην επισήμανση ότι σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ότι κάποιοι θα χάσουν την δουλειά τους είπε ότι «δουλειά στην Ελλάδα στον τομέα της εστίασης και της φύλαξης μπορεί να βρει κάποιος πολύ εύκολα. Υπάρχει μεγάλο έλλειμμά στην αγορά εργασίας στη χώρα».

epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου