Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ασθενοφόρο από 1 Ιουνίου στην ανατολική Πυλία

 

«Από 1ης Ιουνίου, θα λειτουργεί ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση στην ανατολική Πυλία, για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών»

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος δηλώνοντας «Σε επικοινωνία που είχα, με τους κ. Ιωάννη Θεοδωράτο, διευθυντή του Γραφείου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, και Νικόλαο Παπαευσταθίου, πρόεδρο του ΕΚΑΒ, με ενημέρωσαν ότι από 1ης Ιουνίου, θα λειτουργεί ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση στην ανατολική Πυλία, για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται, ότι, κατά την συνάντησή μου στο υπουργείο Υγείας στις 24/2/2024, με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη είχαμε ανταλλάξει απόψεις για θέματα του νομού στον τομέα Υγείας και ο υπουργός έδωσε εντολή να ξεκινήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την κάλυψη της περιοχής της ανατολικής Πυλίας με ασθενοφόρο.

Στις 9/4/2024 είχα νέα επικοινωνία με τους κ.  Ιωάννη Θεοδωράτο και Ιωάννη Καρβέλη, διευθυντή της 6ης ΥΠΕ, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι προωθείται άμεσα λύση.

Στις 11/4/2024 επισκέφθηκα το ΕΚΑΒ και συναντήθηκα με τον πρόεδρο Νίκο Παπαευσταθίου, με τον οποίο επίσης συζητήσαμε την γρήγορη επίλυση του προβλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη γιατί με την αποφασιστικότητα και τις εντολές του, λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα και θα σώζονται ζωές στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Πυλίας.

Επίσης, να ευχαριστήσω τους κ. Ιωάννη Θεοδωράτο, Νικόλαο Παπαευσταθίου και Ιωάννη Καρβέλη για την καθοριστική συμβολή τους σε ό,τι αφορά την οργάνωση και διάθεση των απαιτούμενων μέσων για την λειτουργία ασθενοφόρου.

Τέλος, επισημαίνω και την σημαντική συμβολή του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα για την διάθεση προσωπικού και τις προσπάθειές του.»

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου