Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Έγινε η κηδεία του διασώστη ΕΚΑΒ που σκοτώθηκε σε τροχαίο


"Βουβός" πόνος στην κηδεία του Σπύρου Μακρυγένη που τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων στο Α' Κοιμητήριο της Πάτρας.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το ευγενικό αυτό παιδί, με το χιούμορ και τη καλοσύνη που τον διέκρινε στην εργασία του, αλλά και στις κοινωνικές του σχέσεις έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 41 χρονών.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θρηνούν τον συνάδελφό τους με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook, ενώ ήταν όλοι εκεί στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Βάσω που έμαθε το τραγικό γεγονός για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του συζύγου της, ενώ η ίδια ήταν σε βάρδια στην υπηρεσία της στο ΕΚΑΒ.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο που έγινε στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Ρίου, όμως τα τραύματά του ήταν βαριά και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο 41χρονος άνδρας άφησε πίσω του δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου