Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: Συνεχίζουμε και προχωράμε δυνατά μέχρι την νίκη.




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Για την Ελλάδα μετά από 8 και πλέον χρόνια, τελείωσε η σκληρή εποχή των μνημονίων. Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, από το 2010, η Ελλάδα άλλαξε πρόσωπο. Έγινε σκιά του εαυτού της. Το βιοτικό επίπεδο, τα δικαιώματα, οι κατακτήσεις του ελληνικού λαού, εξανεμίστηκαν.
Δεν είναι όλοι όμως σε αυτή τη χώρα χαρούμενοι που τελειώσαμε με τα μνημόνια.
Είναι και αυτοί που σε κάθε κρίσιμη διαπραγμάτευση, ξεσπάθωναν υπέρ των πλέον ακραίων απόψεων που εξέφραζε κατά κύριο λόγο το ΔΝΤ, αυτοί που το πολιτικό τους πρόγραμμα είναι η συντριβή της εργασίας, η καθήλωση των μισθών, οι απολύσεις, οι νέες περικοπές στις συντάξεις, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η φοροασυλία του πλούτου.
Τα λένε μόνοι τους. Γιατί ήταν πάντα το πρόγραμμα τους. Και όντως, για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  το μνημόνιο ήταν τελικά ευλογία. Ήταν η καλύτερη αφορμή για να υλοποιήσουν κατά γράμμα την πιο ακραία αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε στον τόπο εδώ και 40 χρόνια. Και σήμερα, όχι απλά υπερασπίζονται τα πεπραγμένα τους, για τα οποία τους έστειλε ο ελληνικός λαός στην αντιπολίτευση, αλλά υπόσχονται ακόμα χειρότερα.

Μέσα στα πλαίσια στήριξης του κοινωνικού κράτους και των κοινωνικών δημόσιων δομών είναι και το ΕΚΑΒ που κάποιοι άφησαν να παρακμάζει και να σαπίζει, χωρίς προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή και χρηματοδότηση.
Οι προσπάθειες τα τελευταία 3 χρόνια ήταν επίμονες προς την κατεύθυνση της αναδιοργάνωσης και ενύσχισής του, παρά την μαύρη προπαγάνδα της αδίστακτης συνδικαλιστικής εργασιακής αριστοκρατίας, η οποία με ψεύτικες ειδήσεις, διαδόσεις και τρικοπλωδιές προσπαθούσε να βάλει φρένο σε ότι  γινόταν και γίνεται, στα πλαίσια της σαμαρικής άποψης περί «αριστερής παρένθεσης».
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Αριστερά ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη υπόθεση γι΄ αυτό τον τόπο. Γιατί  η Αριστερά δεν κρύφτηκε ποτέ στη μάχη. Γιατί η Αριστερά, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εργαζόμενου λαού.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Όλες οι προσπάθειες και τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και είμαστε υπερήφανοι για τον μεγάλο αγώνα που δόθηκε για τη σωτηρία, την ανασυγκρότηση και την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ.
Ο αγώνας αυτός, ο οποίος δόθηκε και με την πολύτιμη συνδρομή όλων των συναδέλφων, όχι μόνο κράτησε όρθιο στα πόδια του τον Οργανισμό, αλλά δημιούργησε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του και το πέρασμά του σε μια άλλη νέα εποχή.

Δύο ήταν τα πιο σοβαρά προβλήματα τα οποία απαιτούσαν άμεση λύση: η διάθεση αξιόπιστων Ασθενοφόρων και η υποστελέχωση.

  •  Μέσα από δύσκολες δαιδαλώδεις και πολλές φορές εχθρικές διαδικασίες κατορθώσαμε να προμηθευτούμε τα 90 από τα 186 Ασθενοφόρα ενός διαγωνισμού ο οποίος κινδύνευε να χαθεί εντελώς, σε συνθήκες κρίσιμες για την Δημόσια Υγεία. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα, το ΕΚΑΒ ενισχύθηκε με 384 Ασθενοφόρα, από τα οποία 277 καινούργια (ΕΣΠΑ και Δωρεές) και 107 ελαφρά μεταχειρισμένα από άλλους φορείς τα οποία ήταν σε ακινησία ή υποχρησιμοποιούνταν (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νοσοκομεία κ.λ.π.). Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ο άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης του στόλου. Σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε διαγωνισμοί Προμήθειας 128 νέων Ασθενοφόρων, ενώ έχει κατατεθεί πρόταση για αγορά άλλων 17 Ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ.     
  • Από τον Σεπτέμβρη του 2015 έως σήμερα έχουν προσληφθεί με μόνιμες προσλήψεις.
  • 300 νέοι υπάλληλοι ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων μέσω ΑΣΕΠ. 
  • 40 υπάλληλοι της ίδιας κατηγορίας είναι σε διαδικασία πρόσληψης από τον ΑΣΕΠ. 
  • Ενισχύθηκε μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ με 65 Διασώστες και η ενίσχυση συνεχίζεται με 104 υπαλλήλους ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων για τα επόμενα δυο έτη, για όλα τα Παραρτήματα τα οποία αντιμετωπίζουν την προσφυγική κρίση. 
  • Ενισχύθηκε με 38 υπαλλήλους της ίδιας κατηγορίας μέσω του Προγράμματος 4.000 ωφελούμενων του ΟΑΕΔ. 
  • Ενισχύθηκε με 29 μόνιμους υπαλλήλους της ίδιας κατηγορίας με τον Ν. 2643/98.
  • Ήδη ξεκίνησαν οι προσλήψεις 20 υπαλλήλων κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ όλων των λοιπών κατηγοριών, μεταξύ των οποίων Τεχνικών και Πληροφορικής. 
  • Βρίσκεται σε τελικό στάδιο η πρόσληψη 15 μονίμων Ιατρών ΕΣΥ για τα Παραρτήματα.Προσλήφθηκαν 14 επικουρικοί Ιατροί και ανανεώθηκε η θητεία άλλων 16, για όλη τη χώρα.
  • Μετά από 32 χρόνια, επιτέλους αλλάζει ο Οργανισμός του ΕΚΑΒ. Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία τροποποίησής του, προκειμένου το ΕΚΑΒ να ανταποκρίνεται στις Κοινωνικές Ανάγκες με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό.
  • Για πρώτη φορά, οι μεταθέσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα: μετά από δυο διαφανείς προσκλήσεις ενδυνάμωσης της υπηρεσίας και την καθορισμένη Μοριοδότηση, ενώ επεξεργαστήκαμε σχέδιο για την νομοθετική οριστικοποίηση των μεταθέσεων, δίνοντας τέλος σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας, αδικιών, ανισότητας και «πελατείας». Βρίσκεται σε εξέλιξη και τρίτη δημόσια πρόσκληση ενδυνάμωσης των Επιχειρησιακών Βάσεων του ΕΚΑΒ.
  • Με διαφανείς διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν μετατάξεις που εκκρεμούσαν για πολλά έτη, με αποκλειστικό κριτήριο την ενίσχυση των Διοικητικών, Τεχνικών και Πληροφορικών υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και των Παραρτημάτων του, και όχι με κριτήριο τις «διευκολύνσεις ημετέρων».
  • Για πρώτη φορά και με τρόπο συγκροτημένο, βρίσκεται σε εξέλιξη η εγκατάσταση συστήματος Τηλεματικής στο ΕΚΑΒ Αττικής, το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρονική καταγραφή των κλήσεων, ψηφιακές επικοινωνίες τύπου ΤΕΤΡΑ, έλεγχο στόλου οχημάτων και διάθεση στοιχείων στατιστικής. Το σύστημα αυτό μαζί με το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, θα αποτελέσουν τον κορμό πάνω στον οποίο θα συναρμοστούν και τα αντίστοιχα Προγράμματα Τηλεματικής των άλλων Παραρτημάτων. Παράλληλα βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης και Προγράμματα Τηλεματικής (Διαχείριση Συνεργείου, Πρόγραμμα Γρ. Κίνησης κ.λπ.) για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ. Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, ότι η Πληροφορική αποτελεί στρατηγική επιλογή άμεσης προτεραιότητας για το ΕΚΑΒ.
  • Υποστηρίχθηκε έμπρακτα και αποδεδειγμένα η νησιωτικότητα και μάλιστα σε συνθήκες προσφυγικής κρίσης. Τη στιγμή που κάποιοι, ανακάλυπταν ξαφνικά τα προβλήματά της, εμείς με βήματα συντεταγμένα προχωρήσαμε στην ενίσχυση των νησιών τόσο με προσωπικό, το οποίο κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια φρόντισαν να αποψιλωθεί, όσο και με υποδομές.
  • Λειτούργησε το 2016 για πρώτη φορά στο Αιγαίο, η Βάση Αεροδιακομιδών στη Σύρο, αίτημα πολλών ετών των Κυκλαδιτών. Παράλληλα είναι έτοιμο να εγκαινιασθεί το πολύπαθο κτίριο του ΕΚΑΒ στη Ρόδο το οποίο θα αποτελέσει το κέντρο του ΕΚΑΒ στο Ν. Αιγαίο και το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα.
  • Για πρώτη φορά, με την εγκαθίδρυση Γραφείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υποστηρίχθηκαν η Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία. Είναι πλέον στο χέρι των συναδέλφων η πλαισίωση και υποστήριξη των Επιτροπών ΥΑΕ.
  • Τέθηκε σε υλοποίηση το Πρόγραμμα Ιnterreg Ελλάδας-Κύπρου και σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, για την ναυπήγηση τριών πλωτών Ασθενοφόρων για τις ανάγκες του Ν. Αιγαίου, προκειμένου να υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
  • Τέθηκαν σε υλοποίηση δυο Προγράμματα Ιnterreg, Ελλάδας-Βουλγαρίας και Ελλάδας-FYROM, για την εγκατάσταση συστήματος ψηφιακών Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικής στο Παράρτημα Καβάλας και στον Τομέα Κιλκίς.
  • Παράλληλα και μετά από διαβουλεύσεις με τον ΤΑΠ, πραγματοποιήθηκε μια άλλη μεγάλη Δωρεά προς το ΕΚΑΒ με 31 Ασθενοφόρα και Ιατροϋγειονομικό εξοπλισμό (θερμοκοιτίδες νεογνών κ.λπ.). Με τις δυο μεγάλες Δωρεές του ΙΣΝ και του ΤΑΠ, για πρώτη φορά το ΕΚΑΒ, διαθέτει στα χέρια του υπερσύγχρονο εξοπλισμό ασφαλούς διακομιδής των νεογνών σε όλα τα Παραρτήματα.
  • Βρίσκεται σε υλοποίηση η διασύνδεση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Κ.Υ. και του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης για υποκατάσταση του πετρελαίου θέρμανσης με το δίκτυα Φυσικό Αέριο, συμβάλλοντας έτσι σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων, έλεγχο των καυσίμων και στην προστασία του Περιβάλλοντος.
  • Επανασυστάθηκε, μετά από πολλά χρόνια, ο Τομέας Πρόληψης ατυχημάτων, ουσιαστικό εργαλείο στην πρόληψη των ατυχημάτων, κυρίως των Τροχαίων, ενώ το ΕΚΑΒ διαθέτει έμπειρο εκπρόσωπο στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα όσα καταφέραμε μαζί τα τρία χρόνια που πέρασαν ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και πολιτικής βούλησης:
  • Συλλογικής δουλειάς και προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της υπηρεσίας με υπευθυνότητα και όραμα, παρακάμπτοντας τις όποιες συντεχνιακές αντιλήψεις οι οποίες δυστυχώς φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η Δημόσια Υγεία.
  • Πολιτικής βούλησης, για την ουσιαστική στήριξη των Κοινωνικών Αναγκών μέσω του συστήματος Δημόσιας Υγείας.
Συνεχίζουμε και προχωράμε δυνατά μέχρι την νίκη.



16 ΝOΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ψηφίζουμε






ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Υ. Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ

1.        ΑΓΑΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ                                               (ΔΡΑΜΑ)
2.        ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ                               (ΡΕΘΥΜΝΟ)
3.        ΑΝΕΦΑΡΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                           (ΕΔΕΣΣΑ)
4.        ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ                     (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
5.        ΑΡΜΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ                                                   (ΑΘΗΝΑ)
6.        ΒΑΡΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ                                           (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
7.        ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                            (ΑΝΩΓΕΙΑ)
8.        ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ                                                (ΤΡΙΚΑΛΑ)
9.        ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                             (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
10.     ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ                                (ΠΑΤΡΑ)
11.     ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗΣ                                       (ΦΛΩΡΙΝΑ)
12.     ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                 (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
13.     ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                        (ΑΡΤΑ)
14.     ΚΑΡΑΜΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                         (ΞΑΝΘΗ)
15.     ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ                       (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
16.     ΚΕΣΣΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                          (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
17.     ΚΟΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΩΜΑ                                                   (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
18.     ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ                                   (ΝΑΥΠΛΙΟ)
19.     ΚΟΥΤΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                            (ΓΡΕΒΕΝΑ)
20.     ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                             (ΡΟΔΟΣ)
21.     ΚΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                                   (ΑΘΗΝΑ)
22.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ                                (ΑΘΗΝΑ)
23.     ΚΩΣΤΟΛΑΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                     (ΣΕΡΡΕΣ)
24.     ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ                                         (ΑΘΗΝΑ)
25.     ΜΗΤΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                                                    (ΒΟΛΟΣ)
26.     ΜΠΑΝΤΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                                         (ΚΕΡΚΥΡΑ)
27.     ΜΠΙΚΩΦ ΝΑΝΤΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ                                                                  (ΧΑΝΙΑ)
28.     ΜΠΟΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                                                      (ΑΘΗΝΑ)
29.     ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                         (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
30.     ΜΥΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                 (ΛΑΡΙΣΑ)
31.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                    (ΚΥΜΗ)
32.     ΝΤΑΡΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                         (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
33.     ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ                                                 (ΑΘΗΝΑ)
34.     ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                                     (ΣΗΤΕΙΑ)
35.     ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                                            (ΑΘΗΝΑ)
36.     ΠΟΥΛΙΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ                                                    (ΑΘΗΝΑ)
37.     ΣΑΪΣΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                                         (ΚΟΡΙΝΘΟΣ)
38.     ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                                (ΚΑΒΑΛΑ)
39.     ΣΔΡΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ                                     (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)
40.     ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                            (ΑΓΡΙΝΙΟ)
41.     ΣΚΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ                                                  (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
42.     ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ                                  (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
43.     ΤΖΕΛΕΠΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                      (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
44.     ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                            (ΛΙΒΑΔΕΙΑ)
45.     ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΤΥΧΙΔΗ                                       (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
46.     ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ                                                  (ΚΥΜΗ)
47.     ΤΣΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ                                             (ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ)
48.     ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                      (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
49.     ΧΑΡΙΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ                                                (ΚΟΖΑΝΗ)
50.     ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                            (ΑΘΗΝΑ)
51.     ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                       (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ)
52.     ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                             (ΣΠΑΡΤΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου