Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελλία για τον τραμπουκισμό στους εργαζόμενους απο την παράταξη της ΔΑΚΕ

 



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Καταγγέλλουμε την παράταξη της ΔΑΚΕ για τραμπουκισμό που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο των δύο εκλεγμένων εκπροσώπων της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΒ κατά την διάρκεια του Δ.Σ. του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στις 19.10.2018
Εδώ και πολύ καιρό έχει ξεκινήσει ένα πογκρόμ ύβρεων, απειλών και διασποράς φόβου, σε εργαζόμενους που στηρίζουν την προσπάθεια αναστύλωσης του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ.
Η μόνιμη και γνωστή μέθοδος της παλαιάς Δεξιάς «όταν έρθουμε στα πράγματα θα δείτε .....» σε εργαζόμενους όχι μόνον της Αθήνας, αλλά ολόκληρης της χώρας, έχει ξεπεράσει τα όρια.
Τους πληροφορούμε ότι ο «πολιτικός τσαμπουκάς των ονειροπόλων του χθες» δεν μας αγγίζει, αλλά μας συσπειρώνει και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε για δημοκρατία και για ένα σίγουρο και ήρεμο εργασιακό περιβάλλον.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Απομονώστε και σταματήστε το παράδειγμα συμπεριφοράς του προέδρου της ΔΑΚΕ, που θεωρεί ότι το ΕΚΑΒ είναι οικογενειακό του «τσιφλίκι».
Ο άνθρωπος που στις φωτιές στο Μάτι διαστρέβλωνε την αλήθεια εις βάρος των εργαζομένων και του φορέα από τον οποίο ζει και εργάζεται, βγαίνοντας ως ανταποκριτής τηλεοπτικών καναλιών, παίζοντας τον ρόλο παρουσιαστή και τηλεοπτικού αστέρα λέγοντας ψέματα.
Αυτός και η παράταξή του, λάτρεις χρόνια τώρα ρουσφετιών και παράνομων μεταθέσεων – μετατάξεων – μετακινήσεων (Μ. Πέμπτη) ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, δεν έπραξε το αυτονόητο για τους εργαζόμενους, αλλά συνεργαζόταν ως κομματικό μέλος της Ν.Δ.
Τώρα για πρώτη φορά που η δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ισονομία μεταξύ των εργαζομένων προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αυτός απειλεί με το φάντασμα του χθες, για την επαναφορά του μαύρου κατεστημένου με δικαστικά μέσα (εισαγγελείς – δικηγόρους – μηνύσεις).
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε στο ΕΚΑΒ γερασμένο προσωπικό, παμπάλαια ασθενοφόρα, οργανισμό λειτουργίας από το 1985, χρέη 100 εκ. € για αεροδιακομιδές, ενώ το 2013 είχε ανοίξει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του οργανισμού μας.
Το σύστημα αυτό ισορρόπησε και ανατράπηκε προς όφελος των εργαζομένων μέσα από αγώνες της Διοίκησης και του Υπουργείου, όταν η ΔΑΚΕ περικύκλωνε την Βουλή με ασθενοφόρα για την δήθεν ιδιωτικοποίηση του φορέα μας.
Η Δεξιά έχει παράδοση στην οικογενειοκρατία. Και στο ΕΚΑΒ το ίδιο συμβαίνει.
Το βόλεμα συζύγων, συγγενών και κουμπάρων είναι πατέντα με πολιτική σφραγίδα.
Όλα τα ανωτέρω τα καταγγέλλουμε, τα πολεμάμε και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τους εργαζόμενους με τους εργαζόμενους.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου