Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Αλλάζει... τιμόνι το ΕΚΑΒ Κρήτης


Θέμα ημερών η αντικατάσταση της μέχρι σήμερα διευθύντριας Μάγδας Ζεάκη που για παραπάνω από ένα χρόνο, είχε δώσει τον καλύτερο της εαυτό και με εργατικότητα και ζήλο κατάφερε να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του ΕΚΑΒ, δίνοντας του αν μη τι άλλο, ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.
Το όνομα που ακούγεται είναι του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
Ο κ. Ανέστης Κιούλπαλης, είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που μέχρι σήμερα έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ΜΕΘ του Βενιζελείου και είναι σίγουρο ότι θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, με τη νέα αυτή «πρόκληση», που ανοίγεται μπροστά του.
Οι επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή σκυτάλης, θα έρθουν προσεχώς και ευχή όλων, το ΕΚΑΒ με όποιον διευθυντή έχει στο τιμόνι, να συνεχίζει να προσφέρει το τόσο σπουδαίο και σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια με τον ανθρώπινο παράλληλα χαρακτήρα του.
Όλο το προσωπικό άλλωστε έχει αποδείξει αυτό το διάστημα ότι στόχος του είναι να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη με επαγγελματισμό, γνώσεις που εξελίσσονται συνεχώς και ανθρώπινη ευαισθησία, δίνοντας κάθε φορά ένα κομμάτι από την ψυχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου