Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Άκρα του τάφου σιωπή, στη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ βασιλεύει….»




Σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Άκρα του τάφου σιωπή, στη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ βασιλεύει….»


Εδώ και μήνες, στην επιτροπή της  Βουλής, γίνεται έρευνα για τα πεπραγμένα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τα προηγούμενα χρόνια. Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν την κοινωνία, αναδεικνύοντας μια απίστευτη διαπλοκή και κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος. Η διασύνδεση των διαπλεκόμενων στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τη πολιτική Ηγεσία των Υπουργείων Υγείας των περιόδων 2007 έως 2014, των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, πλέον έχει και τη σφραγίδα της Δικαστικής επιβεβαίωσης. Μάλιστα, με αφορμή την δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, που ασκήθηκε από τη Δικαιοσύνη οδηγήθηκαν στην απόλυση κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο party όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα με αφορμή την έρευνα Ορκωτών Λογιστών που ζήτησε η Επιτροπή της Βουλής, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι υπάρχει «άνοιγμα 89.000.000ε!!!» για τη περίοδο 2007-2014 σύμφωνα με πολυσέλιδη αναφορά που κατατέθηκε στην Επιτροπή της Βουλής. Χαρακτηριστικά η έκθεση αναφέρει: «  Στην έκθεση σχολιάζεται αρνητικά ο τρόπος λογιστικής οργάνωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την εξεταζόμενη περίοδο 2007-2014. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία καταγραφής και παρακολούθησης των εισπράξεων και πληρωμών του ΚΕΕΛΠΝΟ, «δεν γινόταν με τρόπο που να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία τους, η πληρότητα παρουσίασης, η ακρίβειά των, η συμφωνία με τα λογιστικά βιβλία.». Επίσης ότι λόγω του τρόπου παράθεσης « δεν είναι δυνατός ο έλεγχος των εγγραφών με τη σύγκριση των παραστατικών είσπραξης και πληρωμής κάθε μιας χρήσης». Τελικό συμπέρασμα των Πραγματογνωμόνων είναι ότι οι ισολογισμοί 2007-2014 «δεν είναι αξιόπιστοι, ούτε έχουν συνταχθεί με ακρίβεια και πληρότητα»

Τα ευρήματα των πραγματογνωμόνων επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχει προκύψει μέχρι σήμερα από τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρχε μέχρι το 2014 μια «μαύρη τρύπα» εκατομμυρίων στα οικονομικά του, για την οποία, εννοείται , πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες τόσο ποινικές  όσο και πολιτικές.

Απέναντι στο διαχρονικό αυτό σκάνδαλο, που αποδεικνύει ξεκάθαρα το πώς διαχειρίζονταν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ το Δημόσιο χρήμα, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει βγάλει άχνα!!!. Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και οι πολυγραφότατοι Πρόεδρος και Γραμματέας, που βγάζουν ανακοίνωση για ότι «κινείται και πετά» στο χώρο της Υγείας, από τότε που είναι Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για την κατασπατάληση εκατομμυρίων σε «ημέτερους» για τo party των διορισμών στα γραφεία των Υπουργών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ,  δεν έχουν γράψει ούτε μια λέξη!!!, ούτε μια καταγγελία!!!, ούτε μια ανακοίνωση-για τα μάτια του κόσμου- που να ζητούν τη διερεύνηση του σκανδάλου και την απόδοση ευθυνών εάν και όπου προκύψουν.

Η εκκωφαντική σιωπή της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο που έχει αποφασίσει και εφαρμόζει, από το Μάη του 2015, η πλειοψηφία: Ολομέτωπος αγώνας κατά της Κυβέρνησης για να φύγει, καμιά κουβέντα-ούτε για δείγμα….- για τα χρόνια που κυβερνούσαν οι δικοί τους (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ) και ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ στον αγώνα που δίνει ο Κυριακός και η Φώφη, για να φύγουν «οι ενοικιαστές» και να έρθουν «οι ιδιοκτήτες» για να συνεχίσουν το φαγοπότι και τους δουλειές που άφησαν στη μέση το μαύρο Γενάρη του 2015, τότε που η κοινωνία αποφάσισε να γράψει αλλιώς την Ιστορία αυτής της χώρας…. 

Είναι θλιβερό, και το καταλαβαίνουν πλέον κάθε μέρα που περνά οι εργαζόμενοι στην Υγεία, πόσο ξεδιάντροπα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ από τη μία συγκαλύπτει τα καραμπινάτα σκάνδαλα των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ και από την άλλη ξεχνάει και αποσιωπά  τις πολιτικές περικοπών και Ιδιωτικοποιήσεων των περιόδων που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Και με καθημερινές ανακοινώσεις προσπαθεί αγωνιωδώς να βρει «προβλήματα» των πολιτικών που ασκούνται από τη σημερινή  Κυβέρνηση στην Υγεία, για να συνδράμει-με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις της- το Κυριάκο και τη Φώφη στην προσπάθεια τους  να επανέλθουν στην εξουσία. Αρκεί κάποιος να διαβάσει-εάν αντέξει… - τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις που εκδίδει η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, για να κατανοήσει τις «επιταγές» που ξεχρεώνουν και τις δεσμεύσεις  που διεκδικούν, για την επόμενη μέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου