Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Το ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ επισκέφτηκε ο Πολάκης


Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον απολογισμό της ΥΠΕ Κρήτης και των 2 νοσοκομείων, επισκέφθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, το κέντρο επιχειρήσεων Κρήτης του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, όπου ενημερώθηκαν από την διευθύντρια κα Ζεάκη και τους εργαζόμενους, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε επίπεδο Περιφέρειας.
Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση, όπου διαπιστώθηκε η μεγάλη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του ΕΚΑΒ στη Κρήτη, δεδομένου ότι ο στόλος ενισχύθηκε με 4 νέες υπερσύγχρονες κινητές μονάδες, οι οποίες προήλθαν από δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου. Ο κ. Πολάκης ξεναγήθηκε στις 4 νέες κινητές μονάδες και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το υψηλού επιπέδου εξοπλισμό που διαθέτουν, ενώ ενημέρωσε για την επερχόμενη παραλαβή 4 ακόμα κινητών μονάδων 4x4, με τις οποίες θα ενισχυθεί κάθε Νομός από μία, για την αντιμετώπιση περιστατικών σε δύσβατες περιοχές.
Ταυτόχρονα, όπως προανήγγειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της παροχής πτητικού μέσου, όπου σε πρώτη φάση θα καλύπτει τη Κρήτη τους θερινούς μήνες και θα μπορεί να συνδράμει ακόμα καλύτερα στο δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο του ΕΚΑΒ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου