Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Απίστευτο!!! Το Σωματείο ΕΚΑΒ εναντίον των μελών του!!!



Και όμως αν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε!!!

Για πρώτη φορά, στα ιστορικά χρονικά του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, όσο και στην συνδικαλιστική πορεία αυτού του τόπου, πάρθηκε μία απόφαση από την πλειοψηφία (ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ) εναντίον των μελών εργαζομένων του.

Απαίτηση και αίτημα των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια ήταν η πλήρη αξιοκρατία και διαφάνεια των μεταθέσεων - μετατάξεων με την μέθοδο της μοριοδότησης.

Η εφαρμογή αυτής της μεθόδου λοιπόν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, προκάλεσε "νευρικό κλωνισμό" στην ηγεσία του Σωματείου Εργαζομένων και με "σπασμωδικές κινήσεις" προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να βρεί τρόπους παρεμπόδισης του έργου του χωρίς αποτελέσματα.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου να το δούμε κι αυτό, αφού αποτελεί πρότυπο παράδειγμα, με ένδικα μέσα και με έξοδα που βαρύνουν και αυτούς στους οποίους στρέφονται, να ζητείται η συμβολή του Συμβουλίου της Επικρατείας κρατώντας εκατοντάδες αποφάσεις και εργαζόμενους στην ομηρία.

Φυσικά κανένας λόγος από τους "πεφωτισμένους" συνδικαλιστές της πλειοψηφίας του Σωματείου, για τον τρόπο δράσης τους τα προηγούμενα χρόνια και το βόλεμμα γνωστών, φίλων και συγγενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου