Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Οργή για το περιστατικό με το ασθενοφόρο στην Γέφυρα – Έπρεπε να περιμένει να πληρωθούν διόδια για να περάσει

 

Την Τρίτη του Πάσχα, κατά την επιστροφή των εκδρομέων, έλαβε χώρα ένα περιστατικό στα διόδια της Γέφυρας, που έδειξε την έλλειψη σχεδίου για τέτοια περιστατικά.

Την στιγμή εκείνη, τα διόδια ήταν μποτιλιαρισμένα με μεγάλες ουρές, εξαιτίας της μεγάλης επιστροφής. Στο σημείο, έφτασε ένα ασθενοφόρο με σειρήνα έκτακτης ανάγκης. Λωρίδα ελευθέρας για τέτοιο περιστατικό, δεν υπήρχε. Δυστυχώς το ασθενοφόρο, έπρεπε να περιμένει στην σειρά, να πληρωθούν τα διόδια από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.

Από τα σχόλια υπαλλήλων της Γέφυρας στο βίντεο, διαπιστώσαμε πως ο υπάλληλος, δεν έχει την δυνατότητα να σηκώσει τις μπάρες στα προπορευόμενα οχήματα για να περάσει το ασθενοφόρο. Πρόκειται προφανώς για εξοργιστική κατάσταση που φανερώνει αδυναμίες σε θέματα έκτακτης ανάγκης. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Γέφυρα, «δυσκολεύεται» να εξυπηρετήσει περιστατικά με τα νοσοκομεία της περιοχής της Αχαΐας. Θυμόμαστε τις διαμαρτυρίες την περίοδο του κορωνοϊού…

Η επίσημη δικαιολογία της Γέφυρας, είναι πως κάθε φορά που σηκώνεται η Γέφυρα, πρέπει να πληρώνεται φόρος στο κράτος… Πως όμως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, όταν όλοι οι υπάλληλοι της Γέφυρας, διαθέτουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών και περνούν όσες φορές θέλουν, ενώ ένα περιστατικό υγείας πρέπει να ταλαιπωρείται εγκλωβισμένο στην ουρά των διοδίων;

Το περιστατικό αυτό, πρέπει να γίνει η αφορμή να αλλάξει κάτι στην πολιτική της Γέφυρας. Οι συνεχείς και υπερβολικές αυξήσεις των διοδίων και η σκληρή πολιτική που ακολουθεί σε τέτοια περιστατικά, πρέπει επιτέλους να κινητοποιήσει τους βουλευτές των γύρω νομών και να φέρουν το θέμα στην Βουλή. Αρκετά!

npress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου