Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Αποτελέσματα για τρεις προκηρύξεις μονίμων (ΑΣΕΠ)


Αποτελέσματα για τρεις διαγωνισμούς μονίμων σχεδιάζει να εκδώσει το ΑΣΕΠ.
Η διαδικασία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται παρά τις πιέσεις που προκαλεί η προκήρυξη 3Κ/2018.
Σημειώστε:
(-5Κ/2018 (ΕΚΑΒ). Είναι η πρώτη προκήρυξη για την οποία θα ανακοινωθούν προσωρινά αποτελέσματα, λόγω της κοινωνικής ιδιαιτερότητας του φορέα. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
(-6Κ/2018 (υπ. Δικαιοσύνης). Τις τελευταίες 4-5 ημέρες υπάρχει ιδιαίτερη εντατικοποίηση των ελέγχων για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αυτή τη στιγμή, ο ακριβής χρόνος. Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα για την 6Κ θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την ολοκλήρωση της 3Κ. Η εναντατικοποίηση για την έκδοση των αποτελεσμάτων προκύπτει από το γεγονός ότι οι υπηρετούντες στα καταστήματα κράτησης είναι, κυρίως, αποσπασμένοι δημοτικοί αστυνόμοι και δήμοι ζητούν επιτακτικά την επιστροφή των υπαλλήλων τους.
(-8Κ/2017 (υπ. Δικαιοσύνης - κατηγορία ΔΕ). Είναι η τελευταία εκκρεμότητα του 2017, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκδοση αποτελεσμάτων όλων των διαγωνισμού αυτού του έτους. Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του 2018 η επεξεργασία των αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά όχι στο τελικό στάδιο των τριών προκηρύξεων που προαναφέρθηκαν.
Κατά συνέπεια δεν υπάρχει, αυτή την ώρα, χρονοδιάγραμμα ούτε εκτίμηση για την έκδοση αποτελεσμάτων διαγωνισμών του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου