Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ενημέρωση συνεδρίασης Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ!!!


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ θα σας ενημερώνει κάθε φορά για τα πεπραγμένα που λαμβάνουν χώρα στα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ, έτσι ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν πλήρη εικόνα των προβλημάτων, των τοποθετήσεων και των αποφάσεων που λαμβάνονται, καθώς και τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής μας μέσα σ' αυτά.

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο (28/11/2017) το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ τάχθηκε υπέρ:

  1. Την έγκρισης αναβάθμισης - ανανέωσης του site του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ.
  2. Την πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17/12/2017 στους χώρους του ΕΚΑΒ.
  3. Την αναβάθμιση του Ιατρείου που λειτουργεί στους χώρους του ΕΚΑΒ, με την απόκτηση νέου - σύγχρονου καρδιογράφου και όλων των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται για την λειτουργία του Ιατρείου προς όφελος των εργαζομένων. Σε συνεργασία με τους Ιατρούς του ΕΚΑΒ προτάθηκε ο ετήσιος ιατρικός έλεγχος για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και των συμβαλλόμενων μελών τους, με υπέρηχο καρδιάς και καρδιογράφημα. Επίσης προτάθηκε να αναζητηθεί νέος χώρος που θα καλύπτει τις ανάγκες του Ιατρείου.
  4. Την ανανέωση της σύμβασης με τον νομικό σύμβουλο του Σωματείου για 1 έτος ώστε από 1/9/2018 να ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης παροχής νομικών υπηρεσιών με κατάθεση προσφορών. 
  5. Την αποδέσμευση της δαπάνης για την προμήθεια στολής των νεοπροσληφθέντων, από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, το αργότερο έως τις 27/12/2017, όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία για τα έτη 2016 - 2017.
  6. Την σύσταση εκπαιδευτικής ομάδας του Σωματείου, με σκοπό την βασική εκπαίδευση των συναδέλφων που είναι μέλη μας στους Τομείς της Περιφέρειας, καθώς και σε ομάδες πληθυσμού προβάλλοντας το έργο του ΕΚΑΒ χωρίς καμία επιβάρυνση, καλύπτοντας τα λειτουργικά έξοδα της κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
  7. Την συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.
  8. Την σύσταση Επιτροπής για την οργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας του Σωματείου.
  9. Την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 14/12/2017
  10. Την συμμετοχή στην 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ  στις 19/12/2017
  11. Την επιστολή με τα αιτήματά μας και ορισμός συνάντησης με τον Αν. Υπουργό Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου