Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στελεχώνεται με προσωπικό ο Τομέας ΕΚΑΒ Σητείας!!!


Ιδιαίτερα θετικά είναι τα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν για την έλλειψη προσωπικού του Τομέα της Σητείας, αφού -όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς- αναμένεται εντός του Οκτωβρίου η υπηρεσία να στελεχωθεί συνολικά από 15 άτομα.
Το πρόβλημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας εμφανίζεται από την ίδρυσή της και με την προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα αποδεικνύεται η βούληση της διοίκησης του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα και ασφαλώς την κάλυψη των αναγκών των πολιτών της περιοχής.
Για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της στελέχωσης του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας αναμένεται η πρόσληψη πέντε μόνιμων ατόμων. «Συνολικά εντός του Οκτωβρίου», όπως τόνισε ο κ. Μυλωνάς, «ο Τομέας της Σητείας, θα αποτελείται από 15 εργαζόμενους.
Εμείς θα υποστηρίξουμε ένα εθνικό σύστημα υγείας, γιατί το ΕΚΑΒ υπηρετεί τον πολίτη. Δεν το κάνουμε για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στη Σητεία για να είμαστε αρεστοί στο σητειακό λαό. Υπάρχουν ανάγκες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Πόσο δε όταν πρόκειται για ανάγκες του λαού, του φτωχού κόσμου, που πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο και πρέπει να υπάρχει για αυτό ασθενοφόρο και πλήρωμα. Οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ασφάλεια και είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι ως διοίκηση που προσπαθήσαμε και λύσαμε το πρόβλημα της Σητείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου